Wat kan je verwachten?

Een gids naar je doelen.

Een probleem voor vele mensen is dat ze zich laten leiden door externe factoren of door hun eigen (dikwijls doem-)gedachten. Het zijn deze die dan beginnen controle te nemen over heel je doen en laten. Het gevaar hierin is dat je zonder het te beseffen, door het bos de bomen niet meer ziet, dat je recht op een burn-out afstevent, dat je geen prioriteiten meer kan stellen, dat je in paniek geraakt en ten slotte eindigt in een neerwaartse spiraal waar je het einde niet meer van ziet.

 

Je krijgt gevoelens van haat, jaloezie, afgunst, angst. Deze gevoelens bepalen op hun beurt de verdere evolutie van je leven. De omgeving rond je voelt dat aan(hoewel ze het niet noodzakelijk echt kunnen identificeren), in gesprekken gaan je vrienden je dikwijls gelijk geven wanneer je vertelt hoe slecht de andere wel is, gewoon om discussies te vermijden. 

 

Een coach helpt je uit deze vicieuze cirkel te komen. Hij gaat je niet opleggen wat je moet doen, hij gaat je ook geen "te volgen regeltjes" geven of je verplichten leuke dingen op te geven. Wat een Mental Coach wel doet is:

 

  • je gevoelens, vragen, problemen, verwachtingen, enz... oplijnen

  • je helpen alles op een rijtje te zetten

  • je helpen met het opstellen van je prioriteiten en vooral je objectief

  • daarna zal hij je begeleiden op basis van je eigen sterktes en drijfveren. Hij zal putten uit je eigen energie. Ook je zwaktes kan je ombuigen naar een pluspunt

 

Een Coach staat altijd naast je. Hij zal er alles aan doen om je objectief te helpen bereiken.

contacteer me vrijblijvend

©2019 by EDR Mental Coaching. Proudly created with Wix.com