Via telefonische/visio coaching heb je al de voordelen van begeleid te worden zoals bij een "face-to-face" coaching, zonder je te moeten verplaatsen. 

Je kan je telefonisch laten coachen als vervolg op een life gesprek, maar dit laatste hoeft niet. Omgekeerd kan telefonische coaching ook een eerste stap zijn naar een 'life' gesprek.

Heb je wat 'drempelvrees' om een Life Coach aan te spreken? De telefoon maakt het dikwijls gemakkelijker. Om die reden biedt ik een eerste "gratis" Life Coaching van 1 uur aan voor iedereen die zich inschrijft op deze website. 

Na inschrijving krijg je automatisch een mail met daarin de wijze waarop we afspreken.

 

Hoe pakken we dat praktisch aan?

 

Belangrijk en uniek is dat we onze gesprekken telefonisch voeren. Je hoeft je dus niet te verplaatsen, wat op zich heel wat tijd bespaart. Bovendien consulteer ik enkel 's avonds of in het week-einde. Dus, je hoeft geen vakantie te nemen. 

 

Indien je toch liever een iets persoonlijker contact wenst, dan kunnen we ook gebruik maken van Skype, ZOOM of TEAMS. Ik kan me ook verplaatsen naar bij jou thuis of op een lokatie naar keuze (op meer dan 10 Km van Merchtem wordt een kleine kilometervergoeding aangerekend). 

 

Voor de rest is het vrij eenvoudig:

  •  we spreken een uur en datum af

  • ik bevestig je de afspraak via e-mail

  • je voert de betaling uit via overschrijving (of via Payconic na de sessie)

  • ik bel je op het afgesproken tijdstip

1. Tijdens een eerste gesprek (intake gesprek) van +/- 30 min maken we kennis en licht je even je vragen/problemen toe. Naargelang van je zorgen zullen we een specifieke aanpak bespreken. We leggen duidelijke doelstellingen vast. Het opstellen van een duidelijk doel is niet evident. Ik zal je hierbij helpen. Immers, goed geformuleerde doelstellingen zijn duidelijk en meetbaar. Indien we beiden akkoord gaan over de methodologie nemen we een afspraak voor een volgend coachingsgesprek.

2. Tijdens het eerste echte coachingsgesprek (vanaf nu telkens één of twee uur) zullen we op zoek gaan naar de krachten in je, je positieve punten die je zal gebruiken om te evolueren. We zullen enkele technieken bespreken om je doelstelling snel en efficiënt te bereiken

3. Tijdens de volgende gesprekken begeleid ik je om je doelstelling te bereiken binnen de vooropgestelde termijn. (telkens gesprekken van een uur)

4. Indien je tussendoor met vragen zit of indien er zaken gebeurd zijn, die je moeilijk kan verwerken, kan je tussendoor bellen. Uiteraard sta ik gedurende het hele coachingproces aan je zijde om je te steunen in al de acties die je onderneemt.

Vertrouwen is de basis van elk gesprek. Ik sta erop dat, indien je dat wenst, je anonimiteit behouden blijft. Het enige wat ik je vraag, is je geboortedatum en een voornaam. Als je meer info wenst te geven mag dat, maar dat is absoluut niet noodzakelijk. Als je hiernaast een profiel aanmaakt, dan kan je natuurlijk van allerhande voordelen genieten, waaronder kortingen en uitnodigingen voor specifieke events.

TELEFONISCHE/VISIO COACHING

©2019 by EDR Mental Coaching. Proudly created with Wix.com